81 ilde faaliyete geçecek. Sadece emekliler yararlanacak

Burada yaptığı konuşmada, emeklilerle ilgili yapacakları çalışmalar ilişkin bilgilendirmelerde bulanan Bakan Işıkhan, milyonlarca kişinin maaş aldığı Sosyal Güvenlik Kurumu’nu yeni bir hizmet modeline taşıdıklarını ifade etti.

SGK’nın artık sosyal açıdan da emeklilere hizmet sağlayacağını vurgulayan Bakan Işıkhan, emeklileri yakından ilgilendiren bir projeyi hayata geçirdiklerini dile getirdi.

SGK’nın emekliler özelinde sadece maaş ve ikramiye ödeyen teknik bir kurum olduğuna dikkat çeken Bakan Işıkhan, artık SGK’yi sosyal alanda da emeklilere hizmet sağlayacağını ifade etti.

81 İLDE FAALİYETE GEÇECEK

Bakan Işıkhan, yeni model çerçevesinde emeklilere yönelik sağlıktan sosyal faaliyetlere kadar geniş bir kapsamda hizmetler sunulacağının sinyalini verirken, emeklilerin talep ve beklentilerini doğrudan aktarabilecekleri, geri bildirimlerde bulunabilecekleri bir iletişim platformunun kurulacağını açıkladı.

Emeklilerin tek telefonla SGK danışmanlarına ulaşabileceğini ifade eden Bakan Işıkhan, emeklilerin yaşamlarını kolaylaştıracak teknolojik çözümleri faaliyete geçireceklerini belirtti. Bakan Işıkhan ayrıca, emeklilere ilişkin yeni hizmetlerin duyurulması için oluşturdukları “emekliler.gov.tr” internet sitesini kısa sürede erişime açacaklarını aktardı.

SGK’da emekliler için yapılacak değişiklik çerçevesinde bu şekilde, emeklilerin talep ve beklentileri için iletişim platformu, tek telefonla ulaşılabilecek emekli danışmanı, 81 ilde SGK il Müdürlükleri’nde emekli hizmet masası uygulaması hayata geçirilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul escort